Persoonlijk

Verdrietige, stressvolle, schokkende, gebeurtenissen maken onvermijdelijk deel uit van een mensenleven. Niet iedereen ontwikkelt als reactie hierop blijvende fysieke of mentale klachten. Veerkracht, hoop en zelfinzicht blijken belangrijke hulpmiddelen te zijn om
te kunnen herstellen van een indringende ervaring.

In de wereld van de coaching, zorg, hulpverlening en therapie bestaat een groeiende belangstelling voor de geneeskracht en het eigen herstelvermogen van mensen.
Ook Trilemma neemt de kracht van mensen als uitgangspunt voor haar integrale Hoofd-Lijf-Hart-filosofie. Drie benaderingen lopen als een rode draad door ons werk als trainer, coach en therapeut: de oplossingsgerichte vraagstelling, lichaamsbewustwording en systemisch opstellingenwerk.

Onze stijl van werken is vertrouwenwekkend, transparant, to the point, speels en met humor, warmte en diepgang, In onze praktijkruimte in Oegstgeest zien we onze cliënten voor een coaching of therapeutisch gesprek. Onze lezingen en trainingen vinden plaats op verschillende locaties in Nederland.